zaterdag 7 oktober 2017

Twinning met Billies!

Inmiddels zijn er al meer Billies van onder de naaimachine vandaan gerold. Vorige week werd onze oudste 9 jaar. En lag er voor hem op zijn verjaardag o.a. een door zijn mama gemaakt shirt voor hem klaar. Dat moest de avond ervoor nog gauw even gefikst worden natuurlijk...


Toen ik van de week met een ander naaiproject bezig was (binnenkort op de blog), kwam ik een al geknipte Billie van hetzelfde stofje voor onze jongste tegen. Omdat het al helemaal geknipt klaar lag, was het een fluitje van een cent om die even tussendoor in elkaar te steken.


Toevallig trokken ze donderdag allebei dit shirt aan, dus 's middags uit school even een droog moment aangegrepen om wat foto's te maken.


Voor de oudste maakte ik het raglanmodel met contrasterende mouwen in donkerbruin. Omdat de blauwe stof op was ;-) en omdat ik dat bij een raglanshirt leuk vind staan. Voor het stiksel koos ik ook donkerbruin garen. 


Voor het shirt voor de jongste heb ik gekozen voor het 'gewone' model. En is het hele shirt uitgevoerd in dezelfde stof. Omdat ik niet de goede kleur blauw garen op voorraad had, koos ik voor een garen in de kleur van de opdruk. 
Patroon: Billie van Zonen09
Stof: Megan Blue Fabrics

Geen opmerkingen:

Een reactie posten